Logo Berlits White
no-no
no-en
lv-lv
lv-en

Ta kontrollen over framtiden din. Lær engelsk og lykkes både privat og profesjonelt. Hos Berlitz lærer du ikke bare engelsk, du får full kontroll over språket.  

Dette fordi du får støtte av de beste morsmålslærerne, det bredeste utvalget av læringsalternativer, og en metode som har laget historie siden 1878.

Ta kontroll!

Få kontroll på engelsken fra 499 kroner per måned

Berlitz Flex  gir deg muligheten til å lære hvor som helst, når som helst, med jevnlig støtte fra din egen lærer til en veldig god pris.

Kombinasjonen av levende undervisning og selvstudium lar deg sette opp din egen timeplan og styrke engelsken din hvor enn du er, med live undervisning online og oppgaver du kan jobbe med på egen hånd.  

Få 12 måneder med Berlitz Flex for kun 499,- per måned

Ta kontroll!

En-til-en-leksjoner

Læreren er dedikert til deg og din læring.

Online-kurs

Bygg deg selv opp. Hvor du vil, når du vil.

Gruppekurs

Små grupper, stort engasjement, og mye for pengene.

Ta kontroll over fremtiden din med Berlitz

Kom igjen

Fyll ut dette skjemaet for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få kontroll på engelsken. En Berlitz-konsulent vil om kort tid være tilgjengelig for deg.

Many Thanks! Your request has been received!
Ooops! There was an error sending the form. Please try again.

En etablert metode

Berlitz-Metoden baserer seg på at du fordyper deg i språket, og snakker det fra dag én. Siden begynnelsen i 1878, har Berlitz-Metoden revolusjonert språkundervisning, og er fremdeles den mest effektive metoden.  

 

Morsmålskompetanse

Ingenting hjelper deg mer med å mestre et språk enn en engasjert og lidenskapelig lærer med morsmålskompetanse. Med deres erfaring, kan du styrke dine ferdigheter raskere og mestre språket på den måten som passer best for deg.  

Spesialiserte sentre

Vi har sentre I 70 land, som er dedikert til å undervise over 40 språk. Du kan lett finne alternativet som passer best for dine behov. Også online.  

Kom igjen