Logo Berlits White
no-no
dk-dk
no-en
lv-lv
lv-en
fi-fi
fi-en
dk-en

Ota tulevaisuutesi haltuun. Opi kieli, jota tarvitset menestyäksesi arjessa ja työelämässä. Berlitzillä et pelkästään opi kieliä, vaan hallitset ne.

Meillä sinua tukevat parhaat opettajat, laaja valikoima oppimisvaihtoehtoja ja menetelmä, joka on tehnyt historiaa vuodesta 1878.

Ota haltuun!

40 KIELTÄ VALITTAVANA

Olitpa kiinnostunut mistä kielestä tahansa, Berlitz tarjoaa sinulle tarpeisiisi sopivan kurssin. Valitse yli neljästäkymmenestä eri kielestä, mukaan lukien englanti, saksa, ruotsi, ranska, hollanti, norja, suomi, latvia, venäjä, italia, espanja ... ja monta muuta!

Mennään

15% alennus opettajajohtoisista kursseista

Mitä kieltä haluatkin parantaa, ei ole parempaa tapaa kuin pätevän opettajan kanssa. Valitse tarpeidesi mukaan räätälöity Berlitz-kurssi, jonka sisältö on laadittu vastaamaan tavoitteisiisi, ja jossa opettaja on vain sinua tai ryhmääsi varten. Kaikissa kielissä, kaikilla taitotasoilla.

Ota tulevaisuutesi haltuun 15% alennuksella

Mennään

Yksityisoppitunnit

Oma opettaja vain sinua varten. Valta on sinulla.

Verkkokurssi

Voimaannuta itsesi. Missä vain, milloin vain, mitä kieltä vain.

Ryhmäoppitunnit

Pienet ryhmät, paljon osallistamista. Ylivoimainen vastine rahalle.

Tule Berlitziin ja ota tulevaisuutesi haltuun

Mennään

Täytä oheinen kaavake ja selvitä kuinka voimme auttaa sinua ottamaan tulevaisuutesi haltuun. Kielikonsulttimme on sinuun yhteydessä tuota pikaa!

Many Thanks! Your request has been received!
Ooops! There was an error sending the form. Please try again.

Parhaaksi todettu menetelmä

Kielikylpymäisellä Berlitz-menetelmällä puhut uutta kieltä ensimmäisestä päivästä lähtien. Vuonna 1878 Berlitz-menetelmä mullisti kielenopetuksen, ja on edelleen todistetusti tehokkain menetelmä

Opettajina syntyperäiset puhujat

Mikään ei auta sinua ottamaan kieltä haltuun niin kuin koulutettu ja innostava äidinkielenään opettamaansa kieltä puhuva opettaja. Heidän kokemuksensa avulla voit parantaa taitojasi nopeasti ja tehokkaasti, keskittyen juuri sinulle tärkeisiin osa-alueisiin.

Kielikeskuksemme

Kielikeskuksemme 70 maassa eri puolilla maailmaa ovat valmiina kouluttamaan sinua yli 40 eri kielessä, ja opastamme sinut ammattitaidolla sinulle parhaan ratkaisun pariin. Mukaan lukien verkko-opinnot.

Mennään